Skip to content Skip to footer

Onze experts staan voor je klaar!

Voor adverteerders

Start vandaag nog met adverteren

Display

Display advertenties zijn ideaal voor een grote zichtbaarheid en het realiseren van bereik binnen jou doelgroep? Door middel van programmatic advertising zorgen we dat deze advertenties zo effectief en efficiënt mogelijk worden uitgeleverd. Start vandaag nog met Display adverteren.
Lees meer

Video

Wil jij jouw merkverhaal of product bekend maken bij je doelgroep doormiddel van video? Met videoadvertenties via Distrad zorg je voor zichtbaarheid op bijvoorbeeld YouTube en Nederlandse publishers zoals RTL, Talpa en DPG. Start vandaag nog met Videoadvertenties
Lees meer

Social

Adverteren via social media is zeer effectief. Door middel van uitgebreide targetingmogelijkheden zorg je ervoor dat de advertenties precies binnen jouw doelgroep vallen. Daarnaast is dit ideaal om engagement en betrokkenheid op te bouwen met jouw doelgroep. Start vandaag nog met Social media adverteren.
Read More
Voor marketingbureaus

Bereid jouw marketing diensten uit voor extra klanten

Icon

Programmatic advertising

Programmatic advertising is de ideale uitbreiding voor jouw marketing bureau of team. Haal het maximale uit bijvoorbeeld display en video adverteren en zorgt voor meer winstgevende klanten.
Lees meer
Icon

Trainingen

Wil jij jouw marketing team training in programmatic advertising? Of op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Met trainingen van Distrad zorg je dat jouw marketing team volledige kennis en sturing heeft om het maximale resultaat te behalen voor je klanten.
Lees meer
Icon

Consultancy

Heb jij een vraagstuk waar je Distrad voor in wil schakelen? Onze consultants staan voor je klaar!
Lees meer
Distrad

We verzorgen de beste digitale services

Distrad geeft de beste advertentie mogelijkheden voor adverteerders en marketingbureaus. Van uitgebreide advertentiecampagnes tot het ontwikkelen van marketingstrategieën.