Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Display Advertising

Display banners worden gebruikt voor het realiseren van een groot bereik en zichtbaarheid voor merken. Hierbij wordt er afbeelding en/of video content weergegeven op verschillende website zoals nu.nl, ad.nl, telegraaf.nl, etc. Hiermee zorgen dit soort advertenties voor een groot bereik en realiseer je ook zichtbaarheid buiten gesloten netwerken zoals Facebook, Instagram en Snapchat.

Display advertenties zijn ideaal voor:

  • Zichtbaarheid van jouw merk, product of dienst
  • Specifiek sturen op jouw gewenste doelgroep
  • Het realiseren van een grote hoeveelheid traffic naar je website
  • Het sturen op conversies

Creatie

Display advertenties zijn er in vele soorten en maten. De meeste bekende zijn IAB formaten via HTML5 banners. Dit zijn standaard formaten banners die relatief makkelijk in elkaar gezet kunnen worden. Wil je meer van je creativiteit kwijt in deze banners? Dan zijn Rich Media banners ideaal voor je! Rich media bied veel verschillende formaten en kunnen daarnaast zowel video als afbeeldingen bevatten. Deze variant zorgt daarmee ook voor een hogere interactie met jouw doelgroep wat meer verkeer naar je website oplevert!

Neem contact op

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van display advertenties, of het laten ontwikkelen van den display bannerset? Neem dan vrijblijvend contact met ons via het contactformulier.