Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marketing strategy & consultancy

Je wilt het maximale uit je online kanalen halen en sturing in de volgende stap voor jouw business. Met de marketing startegy en consultancy van Distrad helpen wij jou met het behalen van het juiste resultaten.

Plan een strategische sessie

Je wil je merk versterken of meer resultaat halen uit je online campagnes, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Daarin werkt het het beste om te kijken welke richting je op wil en welke doelstellingen je wil gaan halen. Een online marketingstrategie van Distrad helpt je daarbij. Deze geeft inzichten in kansen en mogelijkheden, maar ook of je nog wel op de juiste richting gaat. Hiermee voorkom je onnodig tijd te besteden aan zaken die geen effect hebben of je marketingbudget te verspillen. Een marketingstrategie stellen we samen met jou op middels een strategische sessie. Na onderzoek van de market bekijken we samen wat de juiste middelen zijn die passen bij je onderneming en doelstellingen. Dit zorgt voor een stip aan de horizon en geeft richting. Het maakt het mogelijk om concrete doelstellingen te bepalen die jou of jouw organisatie verder helpen. Wil je bijvoorbeeld online gaan adverteren via social media, of wil je je (online) merk versterken middels branding? Wij helpen je!

Waarom een strategische sessie
  • Het geeft je inzicht in je huidige situatie en waar je naar toe wil
  • Het helpt je doelstellingen te formuleren
  • Het opent nieuwe mogelijkheden
  • Het voorkomt dat je je marketingbudget verspilt

Marketing consultancy

Heb je behoefte aan sturctureel advies? Wat je vraagstuk ook is, onze marketing consultants staan voor je klaar. Met jaren ervaring en expertise in online marketing en business development helpen wij jou verder.

Oprecht en objectief

Niemand is geholpen met een slecht advies. Daarom luisten wij naar jouw vraagstuk en geven je daarbij een oprecht advies. Net zoals wij dat graag zelf zouden willen. Is het wel verstandig om een bepaald marketingkanaal in te zetten? Of moet je wel samenwerken met die leverancier? Soms betekend dit ook dat we adviseren juist iets niet te doen als dit jouw business of ontwikkeling niet vooruit helpt.

Onze marketing consultants zijn jouw sparringpartners en vraagbaken. Zij zorgen ervoor dat jij je kan blijven ontwikkelen of helpen met jouw business uitdagingen. Dit zorgt voor meer structuur en sturing in je online marketing activiteiten, zodat je je budgetten effectiever kan inzetten.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden of hoe wij je verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!