Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Programmatic advertising

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van online adverteren en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Distrad is gespecialiseerd is programmatic adverteren via display banner, online video en social media. Dit geeft jou de beste mogelijkheden om zichtbaarheid binnen je doelgroep realiseren, conversies genereren of het binnenhalen van leads.

Display, video en audio

Programmatic advertising geeft je de mogelijkheid om display, video en audio advertenties in te kopen en uit te leveren in de doelgroep van jouw klant. Distrad werkt daarbij samen met verschillende Nederlandse publishers zodat precies weten welke content zij allemaal kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs.

Demand Side Platform

Via een Demand Sid Platform (DSP) zorg je dat je makkelijk en effectief dit soort advertenties kan inkopen voor jouw klanten. Behoefte aan ondersteuning hierbij? Wij helpen je hier graag bij! Een DSP heeft vele voordelen ten opzichten van een tool als Google Ads. Zo heb je meer inzicht de data en kosten van jouw advertenties. Daarnaast kan je ook effectiever advertenties inkopen, heb je een hogere prioriteit in de advertentieveilingen en heb je ook toegang tot meer advertentieruimte van publishers.

Uitbesteden

Wil jij programmatic advertising aanbieden aan je klanten maar niet zelf oppakken? Distrad kan complete campagnes voor jou uitvoeren. Dit bespaard je tijd en zorgt toch voor een complete mediamix in jouw mediaplannen. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden via het contactformulier.