Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Training

Distrad deelt graag zijn kennis en expertise van digital marketing en programmatic advertising. Hiermee willen we zorgen dat marketingbureau’s nog beter advertising campagnes kunnen uitvoeren voor hun klanten. Het delen van deze kennis doen we in de vorm van trainingen waarmee we bijvoorbeeld jouw team, campagne marketeers of voor wie het interessant is helemaal op de hoogte brengen van alle mogelijkheden en laatste ontwikkelingen.

Programmatic advertising

Door middel van een training programmatic advertising zorg je ervoor dat je helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden, laatste ontwikkelingen en hoe je dit verkoopt aan jouw klanten. In deze training bespreken we onder andere hoe programmatic advertising door middel van display en video advertenties een perfecte aanvulling is in je mediaplannen. Daarnaast ook hoe het Nederlandse medialandschap er uit ziet, wat de invloed is van de verdwijnende cookie en wat de alternatieven zullen worden.

Training op maat

Wil je een training precies afgestemd jouw wensen? Dat is mogelijk! Neem daarvoor gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je door. Ook voor trainingen gericht op specifieke advertentiemogelijkheden zoals display, video en social advertenties.