Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Video advertising

Video advertenties zijn de advertenties je je te zien krijg wanneer je je bijvoorbeeld een video op YouTube gaat kijken, of die video’s die zich afspelen tussen de tekst binnen een artikel. Deze video advertenties zijn zeer effectief voor het opbouwen van naamsbekendheid en helpen je om je merk en/of productverhaal over te brengen bij jouw doelgroep!

Kwalitatieve vertoningen

Distrad heeft een uitgebreide selectie aan advertentieruimte op verschillende platformen zoals YouTube. Daarnaast is het ook mogelijk om advertenties bij verschillende publishers zoals AdAlliance, Talpa, DPG en nog vele andere. Dit zorgt er voor dat jouw advertenties bij kwalitatieve media worden uitgeleverd zodat je zeker weet dat je de juiste doelgroep bereikt.

YouTube advertising

Wil jij starten met het adverteren op YouTube? Dit is een heel geschikt platform video advertenties te vertonen door de grote hoeveelheid targeting mogelijkheden en verschillende advertentie vormen. Zo kan je bijvoorbeeld YouTube skippable advertenties inzetten waar je een video van 15 tot 30 seconden kan vertonen. Daarnaast kan je ook voor zesseconden bumper advertenties kiezen. Dit zijn korte video’s welke zeer kosten efficient zijn en ideaal zijn om je merk zichtbaar te houden bij de doelgroep.

YouTube advertenties via distrad

Programmatic video

Wil jij naast YouTube ook je advertenties vertonen bij Nederlandse publishers zoals Talpa en RTL? Dat kan! Distrad bied de mogelijkheid om advertenties te vertonen binnen content van deze publishers. Denk daarbij een pre-roll advertenties waarbij iemand eerst jouw video advertentie moet zien voordat deze zijn favoriete programma gaat terug kijken. Deze advertenties hebben hoge uitkijkpercentage en zijn daarnaast ook zeer impactvol.

Neem contact op

Ben jij benieuwd of geïnteresseerd in de mogelijkheden van video advertising? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!